Assortiment
Fermette maakt al uw vers-wensen waar

Omdat u uw klanten elke dag op hun wenken wil bedienen, maakt Fermette er een erezaak van, al uw vers-wensen te vervullen. In onze Promenades en Magazines pakken we uit met waardevol advies en interessante tips. Telkens opnieuw maken we er een uitgebreide menukaart van, boordevol nieuwigheden die ons vertrouwde aanbod aanvullen.

Wist u trouwens dat Fermette met de regelmaat van de klok de voornaamste voedingsbeurzen en hotspots bezoekt? Zo hebben we altijd zicht op het nieuws dat de markt te bieden heeft en kunnen we u nóg beter bedienen. 

Traditie en vernieuwing
Traditie en vernieuwing
Fijne vleeswaren

40 jaar geleden hielden wij onze “Fermette Paté” boven de doopvont. Tot op vandaag is het nog altijd een van onze meest befaamde producten. Intussen is ons assortiment fijne vleeswaren blijven groeien tot het uitgebreide aanbod dat we vandaag in huis hebben. Een combinatie traditionele en nieuwe producten. Altijd uitgebreid door ons getest én geproefd. Altijd met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Want het Fermette label, dat verdient een product niet zomaar!

Lees meer
Unieke concepten

Een leider is geen volger. Fermette gaat er prat op een pionier te zijn. Altijd op zoek naar nieuw en beter, houden we de markt nauwgezet in de gaten, speurend naar evoluties en trends. Zo lanceren we regelmatig unieke concepten in het hogere marktsegment.

Deze unieke producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Fermette: 

Lees meer
Exclusieve sterke merken
Exclusieve sterke merken
Zo lekker om te smeren
Zo lekker om te smeren
Salades van het huis

Wie houdt van smaakvolle salades, haalt bij het uitgebreide salades-assortiment van Fermette zijn hartje op. Omdat deze markt stevig blijft groeien en er met de regelmaat van de klok nieuwe trends bijkomen, breiden wij ons aanbod voortdurend uit. Met de heerlijke, smakelijk gegarneerde salades van Fermette vinden uw klanten altijd iets lekkers voor op de boterham.

Lees meer
Traiteur

Met de tijd evolueren onze eetgewoontes mee. Zelf koken is prima, maar al lang geen must meer. Wie geen tijd of gewoonweg geen zin heeft om zijn lunch of avondmaal klaar te stoven, vindt zijn goesting kant en klaar bij Fermette. Met deze toenemende trend blijft ons assortiment lekkere bereide gerechten meegroeien. Zo kunnen we voor elk wat wils blijven bieden.

Lees meer
Zo makkelijk kan lekker zijn
Zo makkelijk kan lekker zijn
Het beste uit het buitenland
Het beste uit het buitenland
Import

Geef uw zaak een internationaal accent door uw toog aan te vullen met exotische of exclusieve producten uit andere landen. Fermette heeft een assortiment buitenlandse specialiteiten in huis die elders in het land niet te verkrijgen zijn. Zo krijgen uw klanten het gevoel even op reis te zijn.

Lees meer
Kaas

Na onze overname van drie gereputeerde kaasgroothandelaars mogen wij ons terecht volwaardige kaasboeren noemen. Sindsdien hebben we de nodige knowhow en ervaring in huis. Die geven we trouwens door aan al onze versconsulenten, met een volwaardige introductie in de wereld van de kaas. Intussen is ons assortiment versproducten verrijkt met een uniek aanbod aan kazen, waaronder een aantal eigen producties. We hebben dan ook onze eigen kaasmeester die onder meer de in-house rijping van onze huiskazen controleert.

Lees meer
Voor de fijnproevers
Voor de fijnproevers
Vers en snel klaar
Vers en snel klaar
Diepvries

Tegenwoordig willen we alles maar wel wanneer het ons het best past. Gezonde diepvriesproducten zijn daarom het ideale alternatief als het al eens sneller moet gaan. Van krokante groenten tot verse vis tot appetijtelijke aardappelproducten. Maar ook voor een brede waaier aan bake-offproducten zoals pistolets, panini’s, ciabatta’s en grote en kleine broden zit u bij Fermette niet op uw honger. Keuze te over!

Lees meer
Vegetarisch

Voor onze klanten die minder vlees op hun menu wensen, hebben we een lekker en uitgebreid veggie-assortiment met gezonde producten. Want bij Fermette geldt: veggie koopt u bij de versspecialist. Van een heerlijke humus tot een magistraal lekkere Mexicaanse burger of fantastische falafelballetjes. De consument van de toekomst eet ook vegetarisch, maar dat wist u ongetwijfeld al! 

Lees meer
Voor ieder wat wils
Voor ieder wat wils
One-stop-shop voor alles
One-stop-shop voor alles
En zo veel meer

Ten slotte is Fermette meer dan enkel fijne vleeswaren, verse vis, zachte kazen of vernieuwende salades. Fermette heeft zo’n uitgebreid assortiment dat u bij ons werkelijk álles kunt vinden. Van lekkere sauzen tot sprankelende dranken tot zuivelproducten en bladerdeeg. U hoeft niet van hot naar her te lopen, u vindt alles wat u nodig hebt bij ons!

Lees meer

Samen voor een win-win partnership