Fermette Food Market brengt trends en traditie samen

Fermette Food Market brengt trends en traditie samen

Op 22 en 23 september 2019 vond de najaarsbeurs “Fermette Food Market” plaats in de Hippodroom in Oostende. Onze bezoekers konden genieten van producten van topkwaliteit, een persoonlijke ontmoeting met de leveranciers, en een introductie tot meer dan 200 nieuwe producten.

Fermette Food Market brengt trends en traditie samen
Fermette Food Market brengt trends en traditie samen

Gedurende de twee dagen konden geïnteresseerden een raclette-workshop volgen bij onze kaasmeester Ann Keymeulen. De traditionele kaasbereiding kreeg een trendy update door Ann, en vele deelnemers waren aangenaam verrast over de vele avontuurlijke combinaties van raclette.

Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen

Na de wandeling door de beurs konden de bezoekers opscheppen bij het uitgebreide buffet.

Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen Fermette Food Market brengt trends en traditie samen

Artikel delen op

Terug naar overzicht