Fermette neemt De Kaasboer over

Fermette neemt De Kaasboer over

Met trots melden we dat ons familiebedrijf Fermette vanaf 18 november 2019 de distributie van het volledige assortiment van De Kaasboer overneemt.

Als full-service groothandel in fijne vleeswaren, kaas, salades, bereide gerechten en diepvriesproducten vormen we al drie generaties lang de schakel tussen producent en vershandelaar. Daarbij dragen we klanttevredenheid, vernieuwing en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Fermette neemt De Kaasboer over

De Kaasboer, opgericht in 1925, is de oudste kaasgroothandel in België. Als specialist in ambachtelijke Belgische kazen, Hollandse kazen en kaasspecialiteiten uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië biedt het familiebedrijf een uitgebalanceerd en kwalitatief kazenassortiment.

Met de overname van De Kaasboer verstevigen we onze positie als kaasspecialist voor de verswinkel en kunnen we blijven inspelen op de nieuwste trends in een snel veranderende wereld. Deze operatie past perfect in onze strategie om als familiebedrijf te blijven inzetten op groei en continuïteit, altijd met onze lijfspreuk in gedachten:


Let’s enjoy food!


Kurt en Yves Depuydt, zaakvoerders


Indien u nog vragen heeft, contacteer Kurt Depuydt via mail kdepuydt@fermette.be


Artikel delen op

Terug naar overzicht