De infocorners op onze Voorjaarshappening

De infocorners op onze Voorjaarshappening

Tijdens onze Voorjaarshappening kunt u naar hartenlust uw kennis verruimen en bijleren. Spring zeker eens binnen bij onze trendy infocorners. Ze herbergen een schat aan belangrijke, maar vooral nieuwe informatie. Op die manier blijft u bij de pinken en houdt de vinger aan de pols, want de consument - uw klant - gaat mee met zijn tijd.

U ook met hem?

Vernieuwde E-commerce
Onze nieuwe E-commerce zal binnenkort beschikbaar zijn. Online uw favoriete producten bestellen wordt nog leuker, én simpeler!

De voordelen:
1. Visueel aantrekkelijk & overzichtelijk
2. Promoties onmiddellijk zichtbaar
3. Gebruiksvriendelijk & handige zoekfilters
4. Toegang tot uw volledige accountgeschiedenis
5. Als eerste op de hoogte van de nieuwtjes

Onze E-specialist maakt u graag wegwijs! 

Trends van de toekomst 

Lokaal & authentiek
Vers & veggie
Convenience & on-the-go

De infocorners op onze Voorjaarshappening

Dit is de toekomst. Dit is hoe uw klant zal eten. Wat hij bij u wil kopen. 

In een maatschappij waar alles steeds sneller lijkt te gaan en tegelijkertijd ‘gezondheid’ aan waarde wint, kunt u echt niet achterblijven. Een gezonde en lekkere hap on-the-go. Of ’s avonds toch vers willen eten maar geen energie meer hebben om te koken. Herkent u dit? Dan weet u zeker ook dat uw klanten dit ook wel eens voorhebben. En dat ze bovendien verlangen naar authentieke smaken en lokale specialiteiten.


Breng eten, gebruiksgemak en genieten samen! Leg uw oor goed te luister, smeer uw smaakpapillen zeker in en ga met ons mee richting Goed, Beter, Best! 

De infocorners op onze Voorjaarshappening

Waarom duurzaamheid altijd loont
Imagopack uit Deerlijk komt langs om u meer uitleg te geven over duurzame verpakkingen. Anno 2019 kunt u er niet meer omheen: het milieu is een hot topic. Leest u het niet in de krant, dan ziet u het ongetwijfeld op het nieuws: de verschillende klimaatmarsen tonen aan dat heel wat mensen, waaronder ook uw klanten, duurzamer door het leven willen gaan. Niet alleen ijveren ze voor meer bewustwording, ze willen actie.


Ga hand in hand met uw klant en speel in op wat hij wil: een kleine ecologische voetafdruk en een verantwoorde en duurzame consumptie. In de infocorner van Imagopack leert u alles over duurzame, ecologische en biologisch afbreekbare verpakkingen. Een investering die absoluut de moeite loont en waarmee u kunt uitpakken! 

Exclusieve spaaractie: breng de zon in huis!
Op verschillende Fermette standen zal u kunnen genieten van uitzonderlijke acties en promoties die ook enkel tijdens deze happening geldig zijn.

De infocorners op onze Voorjaarshappening

We kunnen er niet omheen: de lente is duidelijk goed uit haar winterslaap ontwaakt. De eerste zonnestralen doen de blote benen opnieuw goed en ook, jawel, de eerste barbecues worden al in gang gestoken. En wat hoort daar bij? Inderdaad, een prachtig servies met warme tinten van Delirio van Cosy & Trendy.
Kom dus zeker eens langs bij onze Fermette standen en doe uw voordeel!

De infocorners op onze Voorjaarshappening


Uw favoriete wijn smaakt veel beter in een groot en mooi wijnglas. Dat kunnen wij u garanderen! En ook uw aperitiefhapjes zullen nog lekkerder ogen in een uitnodigend kommetje of schaaltje.

 

Tot op 20 en 21 maart! 

Schrijf u nog snel hier in! 


Artikel delen op

Terug naar overzicht