Fermette en Père Lejeune worden samen Fermette Food Group

Fermette en Père Lejeune worden samen Fermette Food Group

Fermette en Père Lejeune worden samen Fermette Food Group

Met grote fierheid melden we dat Père Lejeune en het familiebedrijf Fermette de krachten bundelen. Samen vormen we voortaan de Fermette Food Group, met 100 % nationale spreiding. Dit onder het algemeen bestuur van Yves en Kurt Depuydt.

Fermette (Vleeswaren Depuydt), in 1945 in Gistel gestart als lokale slagerij, is een full-service groothandel in fijne vleeswaren, kaas, salades, bereide gerechten en diepvriesproducten en vormt al vier generaties lang de schakel tussen producent en vers-handelaar. Daarbij dragen we vernieuwing, wendbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel, steeds trouw aan de leuze: Let’s enjoy food!

Père Lejeune, in 1935 opgericht in Luik, legde zich oorspronkelijk toe op de productie van traditionele fijne vleeswaren. Sindsdien is het bedrijf in Wallonië uitgegroeid tot een belangrijke speler in de distributiesector van verse voedingswaren en diepvriesproducten.  Het motto van het bedrijf luidt: Le plaisir de servir.  Sinds 2003 heeft Père Lejeune een cash & carry op de vroegmarkt in Luik.

Als innovatieve en klantgerichte distributiespecialisten zetten Fermette en Père Lejeune sinds jaar en dag in op groei en continuïteit. Door onze krachten te bundelen, kunnen we in deze snel veranderende wereld onze kennis uitwisselen, ons vakmanschap versterken en ons assortiment uitbreiden in functie van onze klanten.

Fermette Food Group, met een jaaromzet van 110 miljoen euro, is dé betrouwbare one-stop-shop voor alle versspecialisten. Dit zowel met kwalitatieve huismerken als met de gevestigde nationale merken.

Binnen de groep behouden beide bedrijven hun identiteit waarbij ze hun passie : “Let’s enjoy food” & “Le plaisir de servir” blijven waarmaken, elke dag opnieuw.


Artikel delen op

Terug naar overzicht