Voorjaarshappening een schot in de roos!

Voorjaarshappening "Goesting" een schot in de roos!

Op woensdag 20 en donderdag 21 maart vond in het Fabriekspand in Roeselare de Voorjaarshappening van Fermette plaats. Een unieke all-in-one ervaring met meer dan 50 inspiratiestanden, veel eten en boeiende workshops, presentaties én infocorners voor de vakspecialist.
 

Voorjaarshappening "Goesting" een schot in de roos!

Met dit jaar in de unieke setting van een gerestaureerde jutespinnerij, was het voornamelijk op woensdag over de koppen lopen. Veel klanten (in spe) vonden de weg naar het Fabriekspand en lieten zich meenemen in een verhaal vol Goesting. Een verhaal van de toekomst, met speciale aandacht voor onderwerpen als lokaal en authentiek, vers en veggie en convenience en on-the-go. Want de consument van morgen, die koopt vandaag. En de vakspecialist? Die weet wat de klant nodig heeft nog vóór de klant zich daarvan bewust is. 

Voorjaarshappening een schot in de roos!

Dankzij de interactieve workshops tapas met Fermette kaasmeester Ann Keymeulen konden onze klanten leren hoe ze een unieke tapasschotel moeten maken en wat daarbij de do en dont’s zijn. En ook de presentaties “De winkelier van de toekomst-De toekomst van de winkelier” van Hans Jacobs van Frigomil waren een bron aan info en entertainment. 

“Prachtige Voorjaarshappening, mooie presentaties, scherpe voordelen en achteraf een gezellige sfeer met een natje en een droogje!” (Nadine Ghijselinck) 

Voorjaarshappening een schot in de roos!

Verder waren er ook enkele trendy infocorners over onder andere duurzaamheid waarbij Imagopack onze klanten probeerde warm te maken voor ecologische en milieuvriendelijke verpakkingen

En de honger? Die werd gespijsd in het restaurant waar iedereen kon genieten van een uitgebreid koud voorgerechtenbuffet en enkele heerlijke hoofdgerechten zoals een varkenhaasje “The Duke of Berkshire®” waarvan Fermette voor zijn charcuterie exclusieve verdeler is. De laatste goestingskes werden ten slotte met een kleurrijk assortiment Dyne desserts en heerlijk artisanaal ijs bevredigd. 

Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos!

Een bijzonder fijne beleving die op heel wat positieve reacties mocht rekenen. Op naar de volgende editie! 

Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos! Voorjaarshappening een schot in de roos!

Artikel delen op

Terug naar overzicht