Troeven

Fermette maakt het verschil. Waar anderen genoegen nemen met ‘goed’, gaan wij voor beter. Kort op de bal dankzij onze E-commerce. Advies op maat via uw versconsulent. Wendbaar en efficiënt van bestelling tot levering. Enthousiast tot bij u met onze demowagen.

1 huis

Drie distributiecentra

Sinds 2004 kreeg het team van Fermette een welverdiend nieuw onderkomen langs de A10 autosnelweg. Dit werd meteen een ideale uitvalsbasis voor ons groeiend distributiebedrijf. Een locatie met groeimogelijkheden voor zowel onze medewerkers als voor onze bedrijfsgebouwen. Dankzij onze 2 logistieke platformen in Sint-Katelijne-Waver en in Barchon, kunnen we vlot leveren in gans België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland.

In grootsteden maken we gebruik van bedrijven die gespecialiseerd zijn in ‘the last mile’. De bestellingen voor de binnenstad droppen we aan de rand van de stad. Vanaf daar leveren onze ‘last mile’-partners de bestellingen keurig tot bij de klant. Efficiënt én goed voor het milieu. 

kaart dc

Van ingangscontrole tot vertrekkensklaar

1
2
3
4
5
6
7
Ingangscontrole

Alle binnenkomende goederen ondergaan een grondige controle: temperatuur, houdbaarheid, kwaliteit.

Ingangscontrole
Tracering

We scannen de barcode van elk product, dat daarna in een krat terechtkomt en een perfect traceerbare plaats in het magazijn krijgt.

Tracering
FEFO-systeem

First Expired, First Out: ons computersysteem monitort de houdbaarheidsdata, zodat we voor elk product een maximale houdbaarheid kunnen garanderen.

FEFO-systeem
Bestelling

We krijgen de bestelling binnen die u doorgaf aan onze versconsulent.

Bestelling
Het feilloze systeem van de voice picker

Een medewerker, de “Voice-Picker”, scant een lege bak en vult die met uw bestelde producten, terwijl hij zijn handelingen door een microfoon inspreekt. Zo kan het systeem controleren of de producten overeenkomen met de bestelling.

Het feilloze systeem van de voice picker
Eindcontrole vóór het laden

Als laatste controle gaan we uw bak met producten wegen en fotograferen. De bak krijgt een label met uw gegevens en kan de vrachtwagen in.

Eindcontrole vóór het laden
Vertrekkensklaar

Onze chauffeur komt de bak met uw bestelling leveren in de winkel.

Vertrekkensklaar
E-commerce

E-commerce

Fermette is 24/7 open

Op elk uur van de dag kunt u terecht in onze E-commerce. Het is de uitgelezen plek om ons volledige assortiment te bekijken en nieuwigheden te bestellen. Maak volop gebruik van onze handige tools zoals uw aankoopgeschiedenis per product, een overzicht van uw orders en ontdek er onze promoties. Ten slotte is de traceerbaarheid van al uw aankopen een unieke meerwaarde.

Versconsulenten

Persoonlijke service

Fermette vormt de schakel tussen de producent en u, de handelaar. Dankzij onze versconsulenten ontdekt u de laatste nieuwe producten en garanderen wij een goede opvolging van uw bestelling. Elke dag opnieuw halen onze versconsulenten het onderste uit de kan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen met u stellen ze een assortiment op dat het best bij uw zaak past, geven ze u tips & tricks voor een aantrekkelijke toonbank en zijn ze hét aanspreekpunt voor al uw vragen. Persoonlijk contact, op maat gemaakt advies en dat altijd in het volste vertrouwen. Wij zijn er voor ú!

Versconsulenten

Huisbeurs

Proef ons assortiment!

Tweemaal per jaar organiseert Fermette een huisbeurs. Op deze tweedaagse kunt u naar hartenlust proeven van zowel oude klassiekers als van nieuwe producten. De ideale gelegenheid dus om van dichtbij het volledige assortiment te ontdekken, lekker te proeven en uitgebreid uitleg te krijgen. 

Demowagen

Proef ons assortiment!

Hebt u geen tijd om tot bij ons te komen of kunt u er door omstandigheden niet geraken? Geen probleem, wij komen tot bij u. Onze demowagen is van top tot teen ingericht voor de perfecte introductie tot ons assortiment.

Graag een afspraak maken? Meer info via uw versconsulent of onze customer service.

Demowagen

Met mijn gepersonaliseerde bestelkaart kan ik zeer eenvoudig mijn bestelling ingeven. De producten in promo staan mooi aangeduid waardoor ik zo vaak een interessante promotie kan meepikken

Sofie van Huis Nachtegaele in Jabbeke

Klant worden

Samen voor een win-win partnership